Six Nations a DEBUTAT cu partide spectaculoase
February 4, 2024

Six Nations a DEBUTAT cu partide spectaculoase

By
  • 17
  • 0

Scoția a trecut la limită, cu scorul de 27-26, selecţionata Ţării Galilor, după ce a condus cu 27-0, la capătul unui meci incredibil, disputat sâmbătă la Cardiff, în etapa inaugurală a Turnului celor Şase Naţiuni la rugby.

Scoțienii au condus cu 20-0 la pauză şi apoi şi-au majorat avantajul la 27-0 în minutul 44, însă galezii au revenit spectaculos în repriza secundă, reușind să înscrie la rândul lor 26 de puncte consecutive.

Six Nations a DEBUTAT cu partide spectaculoase! Italia a fost la un pas de o mare surpriză în primele meciuri ale competiției, Scoția a tremurat după 27-0

Vineri, în partida de deschidere din Six Nations 2024, Irlanda a învins în deplasare, cu 38-17 naţionala Franţei, în timp ce sâmbătă, Anglia s-a impus cu 27-24 în faţa Italiei, la Roma.

Irlanda au obținut o victorie istorică, 38-17, cel mai mare număr de puncte marcat vreodată împotriva Franței, ca și victoria în deplasare la cea mai mare diferență…

Citeşte mai mult

Prev Post

FOTO Actorul Marius Manole, la spital după un accident în timpul unui spectacol la Național: „Acum sunt în regulă cât de cât”

Next Post

Oameni forțați să consume droguri cu Elon Musk

post-bars

Leave a Comment