Mbappe pleacă de la PSG la Real Madrid
January 25, 2024

Mbappe pleacă de la PSG la Real Madrid

By
  • 22
  • 0

Kylian Mbappe, care îşi va încheia contractul cu Paris Saint-Germain la finalul acestui sezon, a ales să-şi continue cariera la echipa spaniolă de fotbal Real Madrid, anunţă cotidianul german Bild.

Căpitanul selecţionatei Franţei ar urma să încaseze o primă de instalare de 130 de milioane de euro la sosirea sa la Real Madrid, cu care va semna un contract pe cinci ani, valabil până în 2029.

Bild aruncă BOMBA: Mbappe pleacă de la PSG la Real Madrid!

Cele două părţi trebuie să se pună însă de acord asupra salariului jucătorului, în condiţiile în care Mbappe solicită 70 de milioane de euro pe sezon, în timp ce madrilenii sunt dispuşi să-i ofere doar 35 de milioane de euro brut pe sezon.

Informaţia difuzată de Bild vine la câteva zile după ce unele site-uri de sport din Franţa au anunţat la rândul lor decizia lui Mbappe de a semna cu Real Madrid, club care l-a mai dorit şi în urmă cu doi ani, când atacantul a decis să final să…

Citeşte mai mult

Prev Post

Robert Negoiță: Foarte probabil voi fi candidatul PSD pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 3

Next Post

Capitala, Clujul și Iaşul sunt printre cei mai mari angajatori la începutul anului 2024. Ce alte orașe se află în top

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0