Novak Djokovic, în sferturi la Australian Open 2024
January 22, 2024

Novak Djokovic, în sferturi la Australian Open 2024

By
  • 9
  • 0

Novak Djokovic, numărul unu mondial, a câştigat în optimile de finală la Australian Open 2024, scor 6-0, 6-0, 6-3, cu Adrian Mannarino.

Meciul a durat o oră și 44 de minute, iar Djokovic a făcut un gest incredibil. L-a lăsat pe adversar să câștige un game, după ce a câștigat două seturi la zero și a atins o nouă performanță. E primul tenismen care nu a pierdut niciun game în primele două seturi ale unui turneu de Grand Slam în fața unui adversar din Top 20.

Sârbul va juca partida pentru semifinale cu Taylor Fritz, sportivul care l-a eliminat pe Stefanos Tsitsipas, locul șapte ATP, scor 7-6 (7/3), 5-7, 6-3, 6-3.

Novak Djokovic, în sferturi la Australian Open 2024

Djokovic are cele mai multe trofee la Australian Open, zece, și recordul pentru cele mai multe Grand Slamuri obținute, 24.

În setul trei, sârbul a cedat un game pentru a-l determina pe adversar să joace mai bine și pentru a face pe plac fanilor prezenți la meci.

„Tensiunea din…

Citeşte mai mult

Prev Post

Cum răspunde Ciucă acuzațiilor PSD legate de lipsa de implicare în gestionarea protestelor

Next Post

Elon Musk va vizita lagărul de exterminare de la Auschwitz, după ce s-a confruntat cu acuzații de antisemitism în noiembrie

post-bars

Leave a Comment