Miliardarii investesc în lucruri ciudate. Ce alegeri extravagante au făcut în 2023?
January 21, 2024

Miliardarii investesc în lucruri ciudate. Ce alegeri extravagante au făcut în 2023?

By
  • 12
  • 0

  • Meta Residence a fost cumpărată cu 11,2 milioane de dolari.
  • Zonele care încep să atragă investitorii includ Australia, Mexic, Arabia Saudită și Turcia.
  • Printre factorii care au contribuit la acest boom se numără facilitățile de excepție oferite de proprietățile din Dubai.

Dacă ai fi miliardar, ce cadou ai alege să îți faci? Anul 2023 a arătat că bogații lumii pot cheltui sume colosale pe obiecte mai puțin obișnuite. Cele mai multe au rolul de a crea colecții prin care miliardarii să-și poată proteja economiile împotriva fluctuațiilor economice.

Locuință de lux în Dubai, cu 40.000 de euro pe metru pătrat de exemplu, dinozauri în colecții private, pulovere, obiecte ale unor celebrități, dar și conace digitale, intră pe lista celor mai neobișnuite achiziții din 2023. Sotheby’s International Realty publică Luxury Outlook este raportul care dezvăluie cele mai recente tendințe din industria luxului.

Anul 2023 a fost despre ajustarea pieței…

Citeşte mai mult

Prev Post

CE Handbal masculin: Remiză între Germania și Austria / Rezultatele serii

Next Post

Mircea Geoană, despre alegeri :”Sper ca românii să se gândească mai puţin la culoarea politică a candidaţilor şi să pună accent mai degrabă pe calitatea oamenilor”

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0