Sindicatul Europol: Da, ne-au pus politicienii să fugărim fermierii și transportatorii / Sunt create premisele unui nou „10 august”
January 15, 2024

Sindicatul Europol: Da, ne-au pus politicienii să fugărim fermierii și transportatorii / Sunt create premisele unui nou „10 august”

By
  • 17
  • 0

Sindicatul Europol a susținut duminică seara târziu că „politicienii” au pus polițiștii și jandarmii să oprească prin orice mijloace fermierii și transportorii să intre în București și să îi împiedice să blocheze drumurile publice. „Coaliției de guvernământ îi este frică de democrație” și se folosește de oamenii legi pentru a intimida, au mai susținut reprezentanții polițiștilor.

Câteva zeci de persoane au protestat în Piața Constituției pentru a sprijini transportatorii și fermierii aflați în a cincea zi de protest, în BucureștiFoto: Inquam Photos / Malina Norocea

Sindicatul Europol a afirmat că în aceste zile, când mai multă lume s-a solidarizat cu fermierii și transportatorii care protestează de aproape o săptămână, afirmând că s-a ajuns „într-una dintre cele mai penibile situații ca instituție”.

Sindicatul Europol a lansat acuzații foarte grave, susținând că se face presiune asupra polițiștilor…

Citeşte mai mult

Prev Post

Ce cadouri au primit șefii din Senat în 2023. Cel mai valoros obiect, evaluat la peste 600 de euro

Next Post

Winter League Convention 2024 s-a ÎNCHEIAT

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0