Cine e Dwayne The Rock Johnson din sportul românesc
January 9, 2024

Cine e Dwayne The Rock Johnson din sportul românesc

By
  • 16
  • 0

Cel mai bun aruncător de greutate din România, aflat la un pas de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris, vrea să joace în filme. Rareș Toader iubește poveștile polițiste și de spionaj, iar visul lui este să împartă platourile de filmare cu celebrul Dwayne „The Rock” Johnson. Atletul a dezvăluit că a început sportul practicând bob.

Rareș Toader, cel mai bun sportiv din România la aruncarea greutații, este la un pas de calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris. Pentru sportivul de 26 de ani ar fi a doua participare la cea mai mare competiție sportivă din lume.

„Este un vis pe care orice atlet și-l dorește și este motivul principal care îi dă încredere și îl motivează zilnic să meargă la antrenamente”, a declarat Rareș Toader, multiplu campion național în proba de aruncare a greutății.

Cine e Dwayne „The Rock” Johnson din sportul românesc: „Par fioros, dar sunt sensibil!”

Sportivul de 1,84 și 105 kilograme este…

Citeşte mai mult

Prev Post

Ministerul Muncii: Încă 40 de centre de zi pentru persoane cu dizabilităţi şi persoane vârstnice vor fi finanţate prin PNRR

Next Post

Formula 1: Trecere importantă de la Mercedes la McLaren

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0