Membrii Tesla și SpaceX îl acuză pe Musk că se droghează
January 8, 2024

Membrii Tesla și SpaceX îl acuză pe Musk că se droghează

By
  • 11
  • 0

  • Unii directori și membri ai Consiliului de Administrație se tem că drogurile pe care le consumă miliardarul – inclusiv LSD, cocaină, ecstasy, ciuperci și ketamina – ar putea dăuna companiilor sale, Tesla și SpaceX.
  • Se știe că lui Musk îi place să folosească droguri recreaționale precum marijuana și doze mici de ketamină pentru tratarea depresiei.
  • Discuțiile membrilor Tesla privind consumul de droguri au venit pe fondul unui tweet al lui Musk din 2018, care i-a luat prin surprindere.

Discursul nefiltrat și opiniile controversate ale lui Elon Musk au fost deseori puse pe seama creativității sale, a oboselii sau stresului – însă, în ultimii ani, unii directori și membri ai Consiliului de Administrație a companiilor Tesla și SpaceX și alți apropiați ai miliardarului au dezvoltat o îngrijorare persistentă că există o altă componentă care explică comportamentul său: consumul de droguri.

Plângeri la Tesla

Membrii Consiliului Tesla l-au bănuit în…

Citeşte mai mult

Prev Post

Cupa Spaniei: Barcelona, calificare cu emoții în optimi – Rezultatele zilei

Next Post

Cupa Franței: Calificare la pas pentru Paris Saint Germain – Rezultatele serii

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0