Klaus Iohannis a promulgat legea privind statutul grefierilor. Cum va fi calculată pensia specială
January 8, 2024

Klaus Iohannis a promulgat legea privind statutul grefierilor. Cum va fi calculată pensia specială

By
  • 22
  • 0

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea privind statutul grefierilor şi al altor categorii de personal care ocupă funcţii de specialitate în cadrul instanţelor judecătoreşti, al Parchetelor de pe lângă acestea şi al Institutului Naţional de Expertize Criminalistice.

Klaus Iohannis, președintele României FOTO Presidency

Grefierii şi celelalte categorii de personal cu funcţii de specialitate în cadrul instanţelor judecătoreşti, al Parchetelor de pe lângă acestea şi al Institutului Naţional de Expertize Criminalistice cu o vechime de cel puţin 25 de ani în specialitate pot beneficia de pensie de serviciu la împlinirea vârstei standard de pensionare în cuantum de 80% din media indemnizaţiilor brute lunare şi a sporurilor avute în ultimele 48 luni consecutive de activitate, prevede un amendament adoptat de Senat, în calitate de for decizional, la proiectul iniţiat de Guvern, conform Agerpres.

Cuantumul net al pensiei de…

Citeşte mai mult

Prev Post

Microsoft renunță la WordPad, după aproape 30 de ani

Next Post

Ce modă a lansat o campioană mondială

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0