​Pistol letal şi zeci de cartuşe, furate din casa unui fost ofiţer SRI. Ipoteza luată în calcul
January 7, 2024

​Pistol letal şi zeci de cartuşe, furate din casa unui fost ofiţer SRI. Ipoteza luată în calcul

By
  • 16
  • 0

Poliția a deschis o anchetă în cazul unui jaf din Voluntari. Un bărbat a reclamat că i s-au furat un pistol, zeci de cartușe și bijuterii din locuință.

PistolFoto: Maximus117 | Dreamstime.com

Un bărbat care locuieşte în judeţul Ilfov a reclamat la poliţie, sâmbătă seară, că persoane necunoscute i-au furat din casă un pistol letal, peste 20 de cartuşe şi bijuterii.

„La data de 6 ianuarie a.c., la ora 19:47, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras, din locuinţa situată în oraşul Voluntari, mai multe bijuterii, un pistol letal şi 24 de cartuşe”, au transmis oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, citați de News.ro.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din Voluntari, cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov şi ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, „pentru efectuarea activităţilor…

Citeşte mai mult

Prev Post

U-BT Cluj-Napoca defilează în BASCHETUL autohton

Next Post

Limba română atrage cele mai mari oferte de salarii în Spania

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0