Coliziune între două trenuri la metroul din New York / 24 de răniți ușor
January 5, 2024

Coliziune între două trenuri la metroul din New York / 24 de răniți ușor

By
  • 21
  • 0

Cel puțin 24 de persoane au fost rănite ușor joi la New York, când două garnituri de metrou s-au ciocnit, iar una a deraiat, potrivit serviciilor de urgență, care au izolat unul dintre cele mai aglomerate cartiere din Manhattan, potrivit AFP.

Metroul din New YorkFoto: Ditto / ImageSource / Profimedia

Trei linii din vasta rețea a unuia dintre cele mai vechi metrouri din lume au fost oprite, iar partea de nord-vest a principalei insule a megalopolisului, Upper West Side din Manhattan, a fost complet izolată de pompieri, poliție și ambulanțe.

Nimeni nu a fost grav rănit în coliziunea dintre un tren care transporta pasageri și celălalt, care era gol și staționa pe o singură linie, au declarat reporterilor aflați la fața locului Ian Swords, de la serviciile de urgență, și Mike Meyers, comandantul brigăzii de pompieri din New York.

Metroul newyorkez este și el extrem de degradat, dar accidentele și incidentele sunt foarte rare, iar numărul de…

Citeşte mai mult

Prev Post

Gorghiu: „Unele companii de stat încurajează lipsa de încredere în propria justiţie”. Ce soluții înaintează pentru litigii ministra Justiției

Next Post

Cum arată piața imobiliară în 2024?

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0