Atacă titlul mondial în 2024! David Cosma Cristofor face senzație
January 2, 2024

Atacă titlul mondial în 2024! David Cosma Cristofor face senzație

By
  • 23
  • 0

Startul de an aduce și primele urări pentru unul din cei mai galonați sportivi români din motorsport din ultimii 3 ani. La doar 14 ani, David Cosma Cristofor e unul din cei mai prolifici piloți în cursele internaționale.

“Vreau minim un podium la Mondialul de karting din Anglia din acest an dar cred că pot lua chiar și marele trofeu”, promite cu multă ambiție sportivul din București.

Cu o salbă de aproape 10 trofee de renume în 2023 în cursele externe cât și interne, pilotul de karting David Cosma Cristofor e cu gândul la planningul de curse din noul an.

Atacă titlul mondial în 2024! David Cosma Cristofor face senzație în motorsport la doar 14 ani

“Drumul meu început anul acesta are ca finalitate 2026. E traseul spre Formula 4 italiană. L-am început deja anul trecut prin niște teste făcute alături de Academia Cetilar. Mi-e clar că în 2024 și 2025 voi face teste de acest gen încontinuare pentru ca peste doi ani să pot concura în F 4”,…

Citeşte mai mult

Prev Post

Intrarea României în Schengen: se înmulțesc părinții orfanului de-acum un an

Next Post

SUA: Un bărbat a deschis focul în Curtea Supremă din Colorado, care l-a declarat pe Trump neeligibil

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0