Gala Mari Sportivi ProSport 2023! Campionul David Popovici, speranța natației românești pentru medalii la JO Paris 2024
December 28, 2023

Gala Mari Sportivi ProSport 2023! Campionul David Popovici, speranța natației românești pentru medalii la JO Paris 2024

By
  • 10
  • 0

Gala Mari Sportivi ProSport 2023 aduce în atenție sportivi ce au performat în acest an. Acum e rândul lui David Popovici, cel pe care se bazează și cei din Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM) pentru a aduce cât mai multe medalii pentru România la Jocurile Olimpice Paris 2024.

Popovici, 19 ani, „Racheta Românescă”, a adunat medalii pe bandă rulantă. E primul sportiv român calificat la JO 2024, după ce și-a îndeplinit baremul în proba de 100 de metri liber de la Campionatele Naționale de la Otopeni.

A avut un an furtunos, diferit față de 2022, când a dominat lumea natației cucerind 14 medalii și doborând recorduri. Anul acesta a avut BAC-ul și admiterea la facultate, dar tot a fost la nivel de top, scrie PROSPORT.RO.

David Popovici, speranța natației românești pentru medalii la JO Paris 2024

Despre David Popovici, omul care a dominat Mondialele și Europenele, Camelia Potec, președinte FRNPM, a sintetizat: „Este…

Citeşte mai mult

Prev Post

Zelenski vrea ca industria de apărare a Ucrainei să fie printre primele 10 din lume

Next Post

Proiect – Interdicție de a ieși din țară pentru condamnații în primă instanță

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0