RAPPA și Kamara vin la EXCLUSIV RAPID marți, 26 decembrie, de la ora 21.00
December 26, 2023

RAPPA și Kamara vin la EXCLUSIV RAPID marți, 26 decembrie, de la ora 21.00

By
  • 19
  • 0

A doua zi de Crăciun aduce la EXCLUSIV RAPID doi artiști rapidiști foarte apreciați. RAPPA și Kamara sunt invitații lui Ovidiu Ionescu la EXCLUSIV RAPID marți, 26 decembrie, de la ora 21:00.

Vorbim despre muzică și fotbal în alb-vișiniu, despre actualul sezon și ceea ce reprezintă Rapidul pentru cei doi. Aflăm cum s-a îndrăgostit Kamara de echipa din Giulești, dar și cum a dat probe la Rapid. Rappa ne povestește despre melodiile pe care le-a dedicat echipei lui de suflet, Granata Records și Centenarul marelui Rapid, dar si despre momentele în care a înregistrat hitul „Boala sufletelor boeme”, alături de Daniel Niculae, Virginia V. și Cornel Cadar.

Vă așteptăm în această seară, de la ora 21, pe Facebook ProSport și YouTube – ProSport, dar și pe prosport.ro. Sărbatori fericite!

Ovidiu Ionescu va fi LIVE în fiecare marţi, de la ora 21:00, pe site-ul ProSport, pe pagina de Facebook ProSport şi pe canalul de YouTube ProSport.

Cele mai…

Citeşte mai mult

Prev Post

Icoanei, un cartier pur și simplu frumos. Mahalaua de unde izvora Bucureștioara cu apă „greu mirositoare”, acum zona cu cele mai frumoase (și scumpe) case din București

Next Post

AUR vrea abrogarea traducerii în maghiară a Monitorului Oficial, maximum două mandate consecutive pentru aleși și limitarea atribuțiilor STS

post-bars

Leave a Comment