Vlad Stancu a fost premiat la Gala Mari Sportivi ProSport: „Totul a pornit cu un vis, visul de a mă califica la Jocurile Olimpice!”
December 25, 2023

Vlad Stancu a fost premiat la Gala Mari Sportivi ProSport: „Totul a pornit cu un vis, visul de a mă califica la Jocurile Olimpice!”

By
  • 16
  • 0

Gala Mari Sportivi ProSport 2023 a avut loc pe data de 28 noiembrie, în cadrul evenimentului fiind premiați cei care au triumfat în lumea sportului în acest an și prin rezultatele lor au reușit să se califice la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

ProSport a simțit nevoia să le aducă un omagiu celor care trudesc zilnic pentru a fi cei mai buni și care luptă pentru a cuceri o medalie olimpică pentru România.

Vlad Stancu e speranța României pentru o medalie la Jocurile Olimpice de la Paris

Vlad Stancu și-a anunțat prezența în lumea natației în 2022, când, la doar 16 ani, a devenit primul român care a înotat pe distanța de 1.500 de metri cu un timp de 15 minute și 5 secunde, doborând recordul național de seniori, deținut până atunci de Dragoș Coman (15:06,33), stabilit la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004.

În 2023, Vlad Stancu a mai lovit o dată. A încheiat Cupa României la înot cu cinci victorii, iar la Campionatul European de înot…

Citeşte mai mult

Prev Post

Cum explică Marcel Ciolacu modificările legea privind combaterea evaziunii fiscale. Reacția șefei Parchetului European

Next Post

VIDEO Betleemul marchează Crăciunul cu o scenă a Nașterii lui Iisus printre moloz și sârmă ghimpată în solidaritate cu oamenii din Gaza

post-bars

Leave a Comment