Gala Mari Sportivi 2023. Cum a transformat Elisabeta Lipă, doamna canotajului românesc, cel mai de succes sport al României
December 23, 2023

Gala Mari Sportivi 2023. Cum a transformat Elisabeta Lipă, doamna canotajului românesc, cel mai de succes sport al României

By
  • 15
  • 0

Gala Mari Sportivi ProSport 2023 a avut loc pe data de 28 noiembrie, în cadrul evenimentului fiind premiați cei care au triumfat în lumea sportului în acest an și prin rezultatele lor au reușit să se califice la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

ProSport a simțit nevoia să le aducă un omagiu celor care trudesc zilnic pentru a fi cei mai buni și care luptă pentru a cuceri o medalie olimpică pentru România.

Fosta mare sportivă a noastră se află la al patrulea mandat în fruntea canotajului românesc. Ultima dată, a fost realeasă în primăvara anului 2021.

Doar începutul unei cariere de legendă

Aventura sa în canotaj a început la vârsta de 16 ani și după doar un an a ajuns la lotul olimpic al României în cadrul căruia activat vreme de aproximativ 24 de ani.

Prima medalie din cariera sa a venit în anul 1981, la vârsta de 17 ani, în cadrul Campionatelor Mondiale pentru juniori. A fost atunci un bronz, în proba de patru vâsle cu cârmaci.

La…

Citeşte mai mult

Prev Post

Actorul Charlie Sheen a fost atacat de o vecină / Aceasta ar fi încercat să îl sugrume în apartamentul acestuia – poliție

Next Post

Reorganizarea Secretariatului General al Guvernului (SGG): 99 de posturi reduse

post-bars

Leave a Comment