Marele reproș făcut Simonei Halep de o semifinalistă de Wimbledon în scandalul de dopaj
December 20, 2023

Marele reproș făcut Simonei Halep de o semifinalistă de Wimbledon în scandalul de dopaj

By
  • 17
  • 0

Simona Halep a dezvăluit că a pus capăt colaborării cu echipa lui Patrick Mouratoglou, după ce a fost suspendată patru ani din tenis, iar cazul de dopaj al fostei lidere WTA a fost comentat și de Alexandra Stevenson, semifinalistă la Wimbledon 1999.

Simona HalepFoto: Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Legendara Chris Evert și vinovații din cazul de dopaj al Simonei Halep

„Simona Halep și-a predat toată ființa sportivă echipei lui Patrick Mouratoglou. Nu a fost ceva inteligent”, spune Alexandra Stevenson

Fosta jucătoare americană consideră că Simona a greșit în momentul în care și-a pus întreaga carieră în mâinile lui Patrick Mouratoglou și spune că românca ar fi trebuit să ia măsuri de precauție suplimentare cu privire la substanțele pe care le-a folosit.

​„Simona Halep a ieșit și a zis că nu va mai avea niciodată încredere, după ce Patrick Mouratoglou a admis că i-a dat colagen, sau echipa lui a făcut-o….

Citeşte mai mult

Prev Post

Vorbește cinci limbi străine și vrea să joace în Superliga

Next Post

TNL, acțiune caritabilă pentru copiii defavorizați, în prag de sărbători: „România să le ofere șanse egale tuturor copiilor români”

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0