Le Figaro îi face portretul Dianei Șoșoacă: „Vulgară, agresivă, ofensatoare. O suveranistă în favoarea ieșirii din UE, visceral antiamericană”
December 17, 2023

Le Figaro îi face portretul Dianei Șoșoacă: „Vulgară, agresivă, ofensatoare. O suveranistă în favoarea ieșirii din UE, visceral antiamericană”

By
  • 14
  • 0

Cotidianul francez Le Figaro îi face un portret Dianei Șoșoacă, în contextul în care aceasta se poziționează pe primele locuri în ceea ce privește notorietatea și încrederea pe care o are din partea electoratului.

Diana Șoșoacă, senatoare aleasă pe lista AUR FOTO Inquam Photos

Forțele de ordine ucrainene atacă preoți români! Unde este Guvernul de la București? Zelenski, nemernicule, lasă românii în pace! Ciolacu, le împrumuți bani blestemaților ăștia de ucraineni? Trădătorule! Îți vinzi națiunea, minți poporul român la televizor, manipulezi opinia publică, manipulatorule! Perversule! Iudo! Ucraineni, nu vă atingeți de români și de credința noatră! NATO, UE, Statele Unite, îi apărați pe acești nemernici? Pe acești criminali? Niște mizerabili! Opriți masacrul românilor în Ucraina! Dați-ne teritoriile înapoi!”, o citează cotidianul francez Le Figaro pe senatoarea româncă.

În acești termeni s-a exprimat…

Citeşte mai mult

Prev Post

LaLiga: Barcelona, doar egal pe terenul Valenciei – Atletico Madrid pierde categoric / Rezultatele zilei

Next Post

28% dintre românii au cunoștințe digitale de bază

post-bars

Leave a Comment