Echipa națională de minifotbal, premiată la Gala Mari Sportivi 2023
December 16, 2023

Echipa națională de minifotbal, premiată la Gala Mari Sportivi 2023

By
  • 15
  • 0

Echipa națională de minifotbal a României a ținut o țară întreagă cu sufletul la gură în finala Campionatului Mondial 2023, când s-a impus dramatic în fața reprezentativei Kazahstanului, cucerind astfel trofeul.

Dramatismul, emoțiile uriașe de la executarea loviturilor de departajare și sutele de suporteri prezenți în Dubai au trezit sentimentul național încă o dată, dar și o emulație de care ne era dor.

Echipa națională de minifotbal, premiată la Gala Mari Sportivi 2023. Titlul mondial a emoționat milioane de români

Reprezentanții lotului echipei naționale de minifotbal au fost premiați în cadrul Galei Mari Sportivi 2023, organizată de ProSport, pentru performanța la care doar ei au sperat.

Și iată că au reușit astfel să bucure milioane de români. La finalul timpului regulamentar de joc, tabela indica 2-2, scor neschimbat și după reprizele de prelungire.

Egalarea în cea de-a doua repriză, de la 2-0, s-a produs nesperat, prin…

Citeşte mai mult

Prev Post

Nicolae Ciucă, mesaj la 34 de ani de la căderea comunismului: fundamentele României de astăzi se datorează eroilor de la Timișoara

Next Post

Evoluțiile pe front: „O largă fâşie de securitate” – care este planul Rusiei și de ce deplasează trupe către Kupiansk / Divergenţe între Kiev şi Washington asupra strategiei militare

post-bars

Leave a Comment