Cine e cea mai sexy șefă a unei federații din România
December 15, 2023

Cine e cea mai sexy șefă a unei federații din România

By
  • 19
  • 0

În frunte cu Irina Deleanu, sportivele de la ritmică au etalat ținute desprinse din reviste. Șefa gimnasticii ritmice a ales o rochie demnă de premiile Oscar: lungă, aurie, mulată pe corp. Ca să fie într-o formă de zile mari, Irina a recunoscut că a mâncat foarte puțin și a făcut mult sport.

Lumea bună din gimnastica ritmică și nu numai și-a dat întâlnire la gala de final de an. La eveniment, Irina Deleanu, cea care conduce această federație de 21 de ani, a avut o apariție spectaculoasă.

„A fost o ținută aleasă pe ultima sută de metri, aveam în plan să port o altă rochie, dar acea rochie conținea culoarea roșie, iar culorile acestei gale au fost negru, alb și auriu. Și am ales să îmi cumpăr o rochie aurie”, a declarat Irina Deleanu, președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică.

Cum se menține în formă cel mai sexy președinte de federație din România

„Anul acesta a fost numai cu o masă pe zi și atunci când…

Citeşte mai mult

Prev Post

EXCLUSIV Cât costă, de fapt, palmierii de „2 lei” cumpărați de Robert Negoiță? Suma pe care o plătește Primăria Sectorului 3 pentru mentenanța plantelor exotice de la Hala Laminor

Next Post

Ciolacu vrea ca România să finalizeze negocierile pentru aderarea la spațiul Schengen, pe aerian și naval, în următoarele două zile

post-bars

Leave a Comment