CIO permite PARTICIPAREA a 11 “sportivi individuali neutri” care vin din Rusia
December 10, 2023

CIO permite PARTICIPAREA a 11 “sportivi individuali neutri” care vin din Rusia

By
  • 19
  • 0

Comitetul Internațional Olimpic a autorizat participarea sportivilor ruși şi belaruși la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 (26 iulie-11 august) sub un drapel neutru.

Numai 11 „sportivi individuali neutri” s-au calificat până în prezent pentru această competiție, mai exact opt ruşi şi trei belaruşi, a precizat CIO într-un comunicat.

CIO permite PARTICIPAREA a 11 „sportivi individuali neutri” care vin din Rusia și Belarus la Paris 2024! Care a fost reacția Moscovei

Rusia a denunțat vineri drept „discriminatorii” condițiile propuse de Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) pentru participarea sportivilor ruși la Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris, care prevăd în special ca aceștia să concureze sub drapel neutru.

Oleg Matîțin, Ministrul rus al Sportului, a reacționat după anunțarea condițiilor de participare la Jocurile Olimpice de la Paris și a precizat că acestea sunt discriminatorii.

„Condițiile sunt discriminatorii și…

Citeşte mai mult

Prev Post

Lista celor mai bune concepte auto din 2023

Next Post

Inter revine pe primul loc în Serie A – AC Milan, înfrângere dramatică

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0