SUA: Fiul lui Joe Biden, inculpat pentru fraudă fiscală (instanţa)
December 8, 2023

SUA: Fiul lui Joe Biden, inculpat pentru fraudă fiscală (instanţa)

By
  • 13
  • 0

Hunter Biden, fiul preşedintelui american Joe Biden, a fost inculpat joi pentru a doua oară la nivel federal, de data aceasta pentru evaziune fiscală, potrivit unui document judiciar, relatează Reuters şi AFP, citate de Agerpres

Hunter BidenFoto: Julio Cortez / AP / Profimedia

Hunter Biden, în vârsta de 53 de ani, “a fost implicat într-o stratagemă pentru a nu plăti cel puţin 1,4 milioane de dolari în declaraţiile sale fiscale federale” între 2016 şi 2019, potrivit procurorului special responsabil cu ancheta.

El “a cheltuit milioane de dolari pentru un stil de viaţă extravagant în loc să-şi plătească taxele”, se arată în documentul citat, în care sunt detaliate nouă capete de acuzare, de la evaziune fiscală la fals în declaraţii.

Fostul avocat şi om de afaceri şi-a cheltuit banii pentru a-şi finanţa consumul de droguri, compania unor “escorte” şi pentru maşini şi haine de lux, potrivit rechizitoriului.

Această nouă inculpare înseamnă…

Citeşte mai mult

Prev Post

Gala Mari Sportivi 2023. Adi Vasile, mesaj pentru naționala de handbal feminin ajunsă la Mondiale: „E o încrucișare bună care ne dă speranțe”

Next Post

Ultimele șanse pentru aderarea la Schengen înainte de intrarea întregii UE în campanie electorală

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0