Loredana Toma, premiată la Gala Mari Sportivi ProSport pentru cel de-al 5-lea titlu european! „Pentru anul viitor îmi propun o medalie olimpică”
December 2, 2023

Loredana Toma, premiată la Gala Mari Sportivi ProSport pentru cel de-al 5-lea titlu european! „Pentru anul viitor îmi propun o medalie olimpică”

By
  • 19
  • 0

În lumea halterofiliei, numele Loredana Toma strălucește ca o stea în ascensiune, marcând o prezență puternică și plină de performanță la cel mai înalt nivel. Ultimul său triumf, obținut prin locul 1 la Campionatele Europene, consolidează statutul său de sportivă de excepție și lasă o amprentă imposibil de ignorat în lumea sportului. Această performanță remarcabilă a fost recunoscută și de ProSport la Gala Mari Sportivi, unde Loredana Toma a fost premiată pentru excelența sa în haltere.

Sportiva în vârstă de 28 de ani a cucerit al cincilea titlu european în total, în premieră la categoria 71 de kilograme! Ea a terminat prima la stilul smuls, stilul aruncat și la total.

Născută la 10 mai 1995, în Botoșani, Loredana Toma și-a descoperit pasiunea pentru haltere în copilărie, pregătindu-se intens și concentrându-se pe atingerea excelenței în acest domeniu. Primele succese au venit rapid, semnalând o atletă dedicată și…

Citeşte mai mult

Prev Post

Lasconi arată cu degetul către Drulă pentru scoaterea de pe lista la europarlamentare: Nu a fost decizia mea. A fost o decize forțată

Next Post

Snooker: Multiplu campion mondial, eliminat în sferturi la UK Championship

post-bars

Leave a Comment