Scrisoare trimisă lui Nehammer pentru a nu mai bloca aderarea României la Schengen
November 26, 2023

Scrisoare trimisă lui Nehammer pentru a nu mai bloca aderarea României la Schengen

By
  • 18
  • 0

Eurodeputatul Victor Negrescu (PSD) i-a trimis o scrisoare cancelarului austriac, Karl Nehammer, în care îi cere să nu mai blocheze aderarea României la spaţiul Schengen, întâlnindu-se și cu mai mulți lideri politici de la Viena.

Karl Nehammer, cancelarul Austriei, țara care se opune FOTO EPA EFE

România îndeplineşte de peste 12 ani toate criteriile specifice Spaţiului Schengen. În pofida acestui lucru, aderarea ţării mele la zona de liberă circulaţie a fost blocată fără niciun fel de justificare legală. Din nefericire, anul trecut, când toate argumentele au fost de partea României, prin veto-ul aplicat de Austria, parcursul ţării mele spre spaţiul Schengen a fost blocat, deşi România este mai pregătită din punct de vedere tehnic decât Croaţia. Argumentele prezentate de guvernul dumneavoastră nu privesc România, şi afectează din păcate o relaţie de prietenie extraordinară care leagă Austria de ţara mea de foarte mulţi ani….

Citeşte mai mult

Prev Post

FC Botoșani, încă un EȘEC în Superliga

Next Post

FOTO Statuie ridicată în onoarea soldatului filmat fumând ostentativ în fața rușilor și care a spus Slava Ukraini înainte să fie executat

post-bars

Leave a Comment