Tricolorii atacă medaliile de aur la Campionatul Mondial
November 24, 2023

Tricolorii atacă medaliile de aur la Campionatul Mondial

By
  • 21
  • 0

„Tricolorii” de la tenis de masă se pregătesc de cea mai tare competiție din acest an, Campionatul Mondial din Slovenia. Pentru cea mai bună junioară din România, concursul de la Nova Gorica va fi ultimul din această postură, de la anul sportiva trece la seniorat.

Juniorii de la tenis de masă trag tare înaintea celei mai mari competiții la care vor merge în acest an, Campionatul Mondial din Slovenia, care va avea loc între 26 noiembrie-3 decembrie la Nova Gorica.

Fetele și băieții au gânduri mari! Vor să se întoarcă de acolo plini de medalii! Pentru Elena Zaharia concursul din Slovenia va fi ultimul la juniori.

Tricolorii atacă medaliile mondiale

„Sunt puțin nostalgică când mă gândesc că se termină junioratul. Am ca obiectiv patru medalii, în toate probele în care concurez”, a declarat Elena Zaharia.

Ioana Sîngeorzan, colega Elenei din națională, merge în Slovenia cu un moral foarte bun! A luat aurul la simplu la un turneu puternic…

Citeşte mai mult

Prev Post

Mircea Geoană, despre candidatura la prezidențiale: ”Mă opreşte lumea pe stradă şi mă întreabă”

Next Post

VIDEO Biden face apel la soluția celor două state, după acordul dintre Israel și Hamas. „Șansele extinderii armistițiului sunt reale”

post-bars

Leave a Comment