Avem un nou campion MONDIAL la kickboxing! Accidentare horror
November 20, 2023

Avem un nou campion MONDIAL la kickboxing! Accidentare horror

By
  • 14
  • 0

Călin Petrișor este noul campion mondial ISKA la categoria mijlocie după o victorie magnifică la Torino, unde l-a făcut KO pe ucraineanul stabilit în Italia, Hnatchuk, fostul deținător al centurii.

În aceeași gală, în fața a peste 5.000 de spectatori, Bogdan Stoica a pierdut duelul pentru titlul mondial după o accidentare gravă în repriza a doua a duelului cu italianul Mattia Faraoni.

Challenger și cotat cu șansa a doua în acest duel, Petrișor, care este subofițer în Armata României, a început meciul incredibil și, după numai câteva secunde, l-a trimis la podea pe ucrainean cu un croșeu de stânga. Sportivul din Găești a continuat forcingul, iar de această dată a încheiat conturile definitiv, cu o lovitură asemănătoare, pentru Hnatchuk fiind imposibil să se mai ridice de la podea. Astfel, Petrișor își adaugă în palmares și titlul mondial după ce, în vară, câștigase centura europeană, tot printr-un KO.

Avem un nou campion…

Citeşte mai mult

Prev Post

Ceremonie bizară în cinstea lui Iohannis. Bărbați africani sar în apă cu tabourile șefului statului și ale soției sale în Zanzibar VIDEO

Next Post

Uleiul de măsline a ajuns să fie legat cu lanțuri în supermarketurile din Spania

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0