Ce au mancat pasagerii de pe Titanic? Un meniu din 1912 a fost vândut cu 83.000 de lire sterline
- Meniul pe care pasagerii de pe Titanic l-au avut cu trei zile înainte de dezastru arată că aceștia au mâncat crustacee, somon, porumbel și budincă Victoria.
- Meniul a fost găsit într-un album de fotografii din anii 1960, care a aparținut lui Len Stephenson, un istoric al comunității din Dominion.
- Estimat la 70.000 de lire sterline, meniul de la bordul RMS Titanic s-a vândut cu 83.000 de lire sterline.
Meniul pasagerilor de la clasa întâi de la bordul RMS Titanic a fost unul de lux. Acum, un meniu de bord unic din 11 aprilie 1912, care va fi pus în vânzare în acest weekend, a dezvăluit preparatele care au fost servite la bordul pachebotului.
Estimat la 70.000 de lire sterline, meniul de la bordul RMS Titanic s-a vândut cu 83.000 de lire sterline, scrie The Guardian.
Pe 11 aprilie, pasagerii au mâncat stridii, somon, carne de vită, porumbiță, rața și pui, servite cu cartofi, orez și piure de păstârnac; feluri de mâncare. Toate sunt enumerate pe un carton pătat…