Bernadette Szocs a luat decizia pentru a cuceri medalia olimpică
November 9, 2023

Bernadette Szocs a luat decizia pentru a cuceri medalia olimpică

By
  • 23
  • 0

Bernadette Szocs, cea mai bună jucătoare de tenis de masă din România în acest moment, a pus pe pauză orice ar putea să o distragă de la cel mai mare vis al ei, o medalie la Jocurile Olimpice de la Paris. Frumoasa sportivă recunoaște că muncește zilnci din greu, fără să e abată de la un program strict.

Bernadette Szocs are un final de an plin de competiții, iar sportivei îi stă gândul doar la tenisul de masă! Chiar dacă 2023 a fost și este încărcat, ea nu vrea să audă de vacanță!

„Eu nu voi avea vacanță pentru că la început de an voi avea foarte multe concursuri și vreau să mă antrenez foarte bine. Mai este foarte puțin până la Jocurile Olimpice și îmi doresc o medalie, iar acum nu am niciun motiv să fiu în vacanță. Singura mea motivație este să fiu în sala de tenis de masă”, a declarat Bernadette Szocs, componentă a lotului național de tenis de masă al României.

Nu și-a revenit după european

Au trecut două luni de…

Citeşte mai mult

Prev Post

Klaus Iohannis, întâlnire cu Regele Filip al Belgiei: Discuții despre situația din Orient și războiul din Ucraina

Next Post

fanatik.ro: Noi modificări propuse la Codul Rutier. Ce se va întâmpla cu radarele poliției

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0