Primele imagini cu Camelia Potec și bebelușul
November 7, 2023

Primele imagini cu Camelia Potec și bebelușul

By
  • 24
  • 0

Camelia Potec, fostă campioană olimpică la înot și președinta Federației Române de Natație, a dat publicității primele imagini cu cel de-al doilea copil al său, la două săptămâni după ce a născut.

Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație, a devenit mamă pentru prima oară în anul 2018, când a adus pe lume o fetiță, Caelia Ioana. Sebastian Tudor, soțul Cameliei Potec, este om de afaceri. În vara acestui an, fosta sportivă de performanță, a anunțat, pe contul său de pe o rețea de socializare, că este din nou însărcinată și urmează să devină mămică pentru a doua oară.

Camelia Potec a devenit mămică pentru a doua oară în urmă cu două săptămâni. Aceasta a dat publicității, în mediul online, primele fotografii cu cea de-a doua fetiță a sa.

Primele imagini cu Camelia Potec și bebelușul, la două săptămâni după ce a născut.  ”Vă anunțăm că suntem bine amândouă”

Camelia Potec a explicat că,…

Citeşte mai mult

Prev Post

Razie ANAF pentru tutun de narghilea, la firme din toată România. Amenzi de 1,3 milioane lei, deja

Next Post

Scandalul limitării plăților cash: scăderea plafoanelor încinge spiritele în Coaliție și în societate | ANALIZĂ

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0