MOTIVUL pentru care Gică Hagi a părăsit petrecerea de logodnă a fiului său, Ianis
October 16, 2023

MOTIVUL pentru care Gică Hagi a părăsit petrecerea de logodnă a fiului său, Ianis

By
  • 29
  • 0

Ianis Hagi (24 de ani) a organizat, luni, petrecerea pentru logodna sa cu Elena Tănase (tot 24 de ani), iar de la evenimentul special, organizat la Constanța, într-un cadru restrâns,  nu putea să lipsească celebrul său tată, Gică Hagi. Doar că acesta a părăsit petrecerea, în jurul orei 19.00.

Seniorul, care este antrenorul echipei de fotbal Farul Constanța, avea programat un antrenament, în această seară, la ora 20:00, astfel că și-a arătat, încă o dată, seriozitatea, atunci când vine vorba de planul profesional, potrivit Orange Sport.

În clasamentul Superligii, Farul Constanţa este pe locul al cincilea, cu 18 puncte, iar în etapa următoare întâlneşte Universitatea Cluj, acasă, sâmbătă, de la 21:45.

La o zi după ce a înscris un gol în meciul cu Andorra, scor 4-0, în preliminariile EURO 2024, Ianis Hagi (24 de ani) s-a distrat la petrecerea sa de logodnă alături de Elena Tănase (tot 24 de ani).

Jucătorul echipei naţionale a…

Citeşte mai mult

Prev Post

Statele Unite îşi permit „absolut” să sprijine financiar atât Israelul, cât şi Ucraina în eforturile lor de război, afirmă șefa Trezoreriei SUA

Next Post

Noul proiect privind pensiile speciale, adoptat de Parlament

post-bars

Leave a Comment