Hamas susține că a eliberat din ostatici, dar presa israeliană spune că este o înscenare
October 12, 2023

Hamas susține că a eliberat din ostatici, dar presa israeliană spune că este o înscenare

By
  • 30
  • 0

Mișcarea islamistă palestiniană Hamas a afirmat miercuri seară într-un comunicat că a eliberat o femeie israeliană și pe cei doi copii ai săi, dar presa israeliană spune că nu este adevărat, potrivit AFP.

Militanții Hamas au ucis 260 de persoane la festivalul Supernova care se desfășura aproape de granița Israelului cu GazaFoto: AFP / AFP / Profimedia

„O femeie israeliană colonistă și cei doi copii ai săi au fost eliberați după ce au fost reținuți în timpul unor confruntări între mișcare și armata israeliană”, a declarat aripa armată a Hamas, fără a preciza data eliberării lor.

O înregistrare video difuzată la scurt timp după aceea de Al-Aqsa TV, canalul Hamas, arată o femeie în cămașă albastră cu doi copii și trei bărbați înarmați care se îndepărtează de o zonă cu sârmă ghimpată care pare a fi gardul ridicat de Israel în jurul Fâșiei Gaza.

În imagini nu este vizibilă nicio prezență militară israeliană.

Citeşte mai mult

Prev Post

Raport. Ce bani au fost dați pentru investiții, prin PNDL și „Anghel Saligny”, în teritoriu

Next Post

Max Verstappen s-a încoronat CAMPION în Formula 1 în 2023

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0