Ediție de gală EXCLUSIV DINAMO. Dennis Politic vine în emisiunea moderată de jurnalistul Cătălin Mureșanu
October 11, 2023

Ediție de gală EXCLUSIV DINAMO. Dennis Politic vine în emisiunea moderată de jurnalistul Cătălin Mureșanu

By
  • 28
  • 0

Ediție de gală EXCLUSIV DINAMO. Dennis Politic, jucătorul care a impresionat după ce a semnat cu formația lui Ovidiu Burcă, vine în emisiunea moderată de jurnalistul Cătălin Mureșanu.

O nouă ediție EXCLUSIV DINAMO va avea loc miercuri, 11 octombrie, începând cu orele 21, timp de oră, la ProSport. Emisiunea moderată de jurnalistul Cătălin Mureșanu poate fi urmărită, LIVE, pe canalul YouTube ProSport, pe pagina de Facebook ProSport și pe site-ul ProSport.

In studioul EXCLUSIV DINAMO vine Dennis Politic, fotbalistul care, după transferul din acestă vară, i-a impresionat pe suporterii „câinilor”.

ÎN DIRECT, fanii lui Dinamo sunt așteptăți cu întrebări pentru invitați și moderator, sugestii și păreri în legătura cu emisiunea dedicată susținătorilor formațiilor din „Ștefan cel Mare”, fie că este vorba de SC Dinamo 1948 SA, sub egida căreia evoluează echipa din Superliga, fie că vorbim de CS Dinamo, cel mai galonat club din…

Citeşte mai mult

Prev Post

Legea pensiilor speciale, în variantă îndulcită de Putere, adoptată la foc automat. Opoziția amenință cu CCR

Next Post

Beijingul a cerut „încetarea imediată a focului” într-o convorbire cu un oficial palestinian

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0