Ciolacu: Se mai estimează în jur de 700 de români în Israel care au cerut să fie repatriaţi
October 10, 2023

Ciolacu: Se mai estimează în jur de 700 de români în Israel care au cerut să fie repatriaţi

By
  • 26
  • 0

Premierul Marcel Ciolacu a declarat în cadrul unei conferințe de presă, întrebat cu privire la situației repatrierii românilor blocați pe teritoriul Israelului, că în momentul de față se estimează aproape 700 de persoane care au cerut ajutorul autorităților.

FOTO Inquam Photos

„Se mai estimează în jur de 700 şi ceva de persoane, 780, cred, până acum anunţate. Deci, în prima evidenţă a noastră erau în jur de 790 şi se vede deja că vorbim de peste 1.600″, a precizat Ciolacu în cadrul unei conferințe de presă, cu privire la numărul românilor aflați pe teritoriul Israelului. 

Totodată, chestionat cu privire la prețul de 350 de euro cerut pentru un bilet de avion, premierul a afirmat că nu cunoaște situația. 

„Nu cunosc aceste situaţii. Mâine, o să am o discuţie cu mai mulţi membri ai Guvernului, cu ministrul Transporturilor, să vedem unde ne putem încadra, fiindcă am înţeles că multe companii la care ei aveau,…

Citeşte mai mult

Prev Post

Gigi Becali, teorie despre războiul din Israel, legătura cu România

Next Post

Volodimir Zelenski face prima sa vizită în România/ El va avea convorbiri cu preşedintele, premierul și șefii celor două Camere ale Parlamentului

post-bars

Leave a Comment