Iohannis: Căutăm soluţii pentru aducerea în ţară a românilor din Israel care vor să revină rapid
October 7, 2023

Iohannis: Căutăm soluţii pentru aducerea în ţară a românilor din Israel care vor să revină rapid

By
  • 30
  • 0

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că în Israel se află în jur de 800-900 de români,fiind vorba despre mulţi turişti, dând asigurări că se caută soluţii pentru aducerea acestora în ţară.

FOTO Profimedia

„Sunt destul de mulţi români în momentul acesta în Israel. Din datele pe care le avem până acum, sunt între 800-900 de români, mulţi sunt turişti, alţii sunt în pelerinaje. Deocamdată nu avem informaţii că ar fi în dificultate, dar, cum se spune, situaţia este în evoluţie şi în orice moment poate să apară ceva nou”, a spus președintele în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit șefului de stat, aducerea în țară a cetățenilor români va fi posibilă în curând. „Noi căutăm deja soluţii pentru a-i aduce în ţară pe cei care vor să revină rapid. Acest lucru va fi posibil cred în curând. Aeroportul din Tel Aviv este închis, dar se lucrează la asta“, a mai spus şeful statului. 

MAE: Alertă…

Citeşte mai mult

Prev Post

Formula 1: Oscar Piastri, pole position în cursa sprint din cadrul MP din Qatar

Next Post

Grupa României e afectată de atacurile teroriste din Israel

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0