Gimnastul Andrei Muntean s-a calificat la Jocurile Olimpice
October 6, 2023

Gimnastul Andrei Muntean s-a calificat la Jocurile Olimpice

By
  • 18
  • 0

Performanță excepțională reușită de gimnastica românească! Veteranul echipei masculine, Andrei Muntean, s-a calificat la Jocurile Olimpice care vor avea loc anul viitor, la Paris.

Sportivul nostru a obținut biletele pentru Paris pe baza criteriului Federației Internaționale de Gimnastică prin care primii 8 sportivi din clasamentul individual care nu sunt calificați cu echipa vor concura anul viitor la Jocurile Olimpice. Andrei s-a clasat pe locul 30 în întrecerea individuală, cu 80,665 puncte și va participa pentru a doua oară la Jocurile Olimpice, după Rio 2016.

Andrei poate spune că anul acesta cifra 30 i-a purtat cel mai mare noroc în viață. În vârstă de 30 de ani, pe care i-a împlinit la 30 ianuarie, Andrei Muntean a concurat pe 30 septembrie și a încheiat pe locul 30 la Mondiale, loc care l-a dus la JO! O calificare mai mult decât meritată, pentru un sportiv care este un model de pregătire și de iubire pentru gimnastică.

Performanță…

Citeşte mai mult

Prev Post

Șeful PNL condamnă atitudinea AUR la deschiderea anului universitar: „Extremismul și populismul sunt marile pericole la adresa democrației”

Next Post

O firmă chineză a vândut imagini din satelit grupului Wagner – raport / Folosite pentru rebeliune

post-bars

Leave a Comment