Povestea eroinei echipei feminine de gimnastică
October 4, 2023

Povestea eroinei echipei feminine de gimnastică

By
  • 19
  • 0

Echipa feminină de gimnastică a României, în frunte cu Ana Maria Bărbosu, s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, performanță așteptată de 12 ani. Rezultatul a venit ca urmare a locului 10 ocupat de fete la Mondialul din Belgia. Puțină lume știe că Ana a fost la un pas să renunțe la sport anul acesta.

Un început de lună extraordinar pentru gimnastica românească! După ce duminică, Andrei Muntean s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, ieri seară a venit rândul fetelor să-și asigure biletul pentru Jocurile Olimpice de la Paris.

Cu Ana Maria Bărbosu stâlp al echipei, fetele noastre au trecut peste emoții și au reușit să-și îndeplinească visul cel mare.

Povestea eroinei echipei feminine de gimnastică. „Simțeam că nu mai pot!”

„Eram la grădiniță, aveam 4 ani. Am început cu joaca de după grădiniță, iar de la 6 ani am mers la următorul nivel în care am început antrenamentele zi de zi la sală”, a spus Ana Maria…

Citeşte mai mult

Prev Post

Rușii au ucis în medie șase civili ucraineni pe zi în ultima jumătate de an, potrivit ONU

Next Post

Elon Musk este din nou în fruntea listei Forbes 400. Care sunt cei mai bogați oameni din America

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0