Gigi Becali îl angajează pe Dănuț Lupu după ce a fost condamnat
October 4, 2023

Gigi Becali îl angajează pe Dănuț Lupu după ce a fost condamnat

By
  • 18
  • 0

Fostul fotbalist Dănuț Lupu a fost condamnat definitiv la șapte luni de închisoare cu executare după ce a fost prins de mai multe ori că a condus fără permis auto.

E dat urmărire de către Poliția Română, fiind în străinătate. Ultima dată când a fost depistat fără permis auto a explicat că trebuia să ajungă la spital și de aceea s-a suit la volan.

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a anunțat că-l va ajuta pe Dănuț Lupu și-l va angaja în perioada în care e închis.

Gigi Becali îl angajează pe Dănuț Lupu! Fostul mare fotbalist, condamnat la închisoare! „Taie frunze la câini, ce să facă?!”

Dănuț Lupu revine în țară, în acest weekend.

Ce a spus Dănuț Lupu după ce a aflat decizia: „Toată lumea face o treime. O să fac undeva pe la 3 luni și jumătate – 4 luni. Legea așa spune, o treime. Nu cred că am o faptă în care să zici că am făcut cine știe ce. Cam așa ceva, cât timp te condamnă, nu ești pericol public”.

Ce…

Citeşte mai mult

Prev Post

Avertisment dur al papei Francisc: „Lumea se prăbușește”

Next Post

FMI avertizează că măsurile fiscale adoptate de Guvern nu vor aduce suficienți bani la buget. Cum a trecut România peste șocurile economice recente

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0