Dănuț Lupu, dat în urmărire de Poliția Română
October 2, 2023

Dănuț Lupu, dat în urmărire de Poliția Română

By
  • 35
  • 0

Poliția Română l-a dat în urmărire pe Dănuț Lupu, pentru că nu s-a predat în urma condamnării la 7 luni și 10 zile de închisoare. De altfel, Fostul fotbalist a spus la o televiziune că se întoarce în România abia în weekend.

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu a fost condamnat definitiv la 7 luni şi 10 zile de închisoare și ar fi trebuit să se predea la Penitenciarul Rahova pentru a-şi ispăşi condamnarea.

El nu a făcut acest lucru, iar oamenii legii nu l-au găsit nici acasă pentru a pune în executare mandatul emis de judecători, așa că Poliția Română l-a dat în urmărire pe Dănuț Lupu.

„Împotriva celui în cauza, Judecătoria Cornetu a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr.134 din 02.10.2023, fiind condamnat la o pedeapsa de 7 luni si 10 zile închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, conform anunțului publicat pe site-ul Poliției Române.

„Duminică, mă vor…

Citeşte mai mult

Prev Post

Construirea și renovarea lăcașurilor de cult, continuată de Guvern. Ce se întâmplă cu salarizarea personalului clerical

Next Post

Scandal la început de an universitar. Rectorul SNSPA, acuzații la adresa AUR: Au împărțit pliante în care îi îndeamnă pe studenți să renunțe la studiile universitare

post-bars

Leave a Comment