Ionuț Lupescu despre revenirea la Dinamo, ce a discutat cu Voicu
September 30, 2023

Ionuț Lupescu despre revenirea la Dinamo, ce a discutat cu Voicu

By
  • 13
  • 0

Ionuț Lupescu a vorbit despre varianta de a veni ca acționar la Dinamo. El s-a întâlnit cu Eugen Voicu, acționarul majoritar al societății Red & White.

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a dezvăluit că Eugen Voicu a avut o discuție cu Ionuț Lupescu, dar nu a fost vorba despre negocieri de a veni la echipa roș-albă.

„Nu e vorba de vreo negociere, m-am întâlnit la stadion cu domnul Voicu și dânsul a dorit să ne cunoaștem mai mult, să stăm de vorbă. A fost o discuție mai pe repede, puneți dumneavoastră ghilimelele, mi-a povestit, în general, de ce a intrat în acest proiect. Inițial, proiectul trebuia să aibă o altă față, după care, cei care ar fi trebuit să fie alături nu au mai fost și a mers singur înainte. Sunt lucruri pe care cred că le-a povestit și domnul Voicu.

E clar, se vede că domnul Voicu este pionier în de-ale fotbalului și m-a rugat să-i explic câteva lucruri: ce înseamnă Dinamo, ADN-ul lui…

Citeşte mai mult

Prev Post

VIDEO Îmbrânceli la muzeul Van Gogh din Amsterdam pentru produse Pokemon inspirate de lucrările pictorului olandez

Next Post

Alfred Simonis a fost ales președinte al PSD Timiș

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0