Clujul, cel mai business friendly oraș din România. Bucureștiul se află pe locul 11 în topul orașelor est europene prietenoase afacerilor
September 30, 2023

Clujul, cel mai business friendly oraș din România. Bucureștiul se află pe locul 11 în topul orașelor est europene prietenoase afacerilor

By
  • 36
  • 0

  • Clujul este pe locul 1 în România ca fiind cel mai business friendly oraș și urcat pe locul 7 în Europa de Est la climat de afaceri.
  • Un oraș „business friendly” este un oraş „prietenos” din punct de vedere economic, propice creării şi dezvoltării afacerilor.
  • În top se află și Bucureștiul pe locul 11 din 25 de orașe.

Orașul cel mai business friendly din România este Cluj Napoca. Și deține acest titlu pentru al treilea an consecutiv, potrivit studiului făcut de Emerging Europe.

Un oraș „business friendly” este un oraş „prietenos” din punct de vedere economic, propice creării şi dezvoltării afacerilor. De obicei, aceste orașe sunt reprezentate de capitalele țărilor, dar, surprinzător, în acest an, multe orașe din provincie au intrat în lista facuta de Emerging Europe Business Perception Index.

Indicele de percepție a orașelor prietenoase pentru afaceri oferă informații valoroase despre mediul de afaceri al orașelor din Europa emergentă….

Citeşte mai mult

Prev Post

Se introduce educația NUTRIȚIONALĂ în școli?

Next Post

Kelemen Hunor dă vina pe Iohannis pentru ieșirea de la guvernare VIDEO

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0