Partidul Socialiștilor Europeni susține decizia Guvernului Ciolacu și PSD: Întotdeauna am sprijinit un sistem fiscal corect
September 27, 2023

Partidul Socialiștilor Europeni susține decizia Guvernului Ciolacu și PSD: Întotdeauna am sprijinit un sistem fiscal corect

By
  • 22
  • 0

Reprezentanții Partidului Socialiștilor Europeni (PES) au transmis că susțin pe deplin decizia Guvernului României și a PSD de a stabiliza bugetul, de a proteja populația și de a evita pierderilor fondurilor europeni.

PES sprijină decizia Guvernului Ciolacu și PSD FOTO: Inquam Photos

„Întotdeauna am sprijinit un sistem fiscal corect. Susţinem pe deplin decizia Guvernului României şi a PSD de a stabiliza bugetul, de a proteja oamenii şi de a evita pierderea banilor UE. Felicitări Marcel Ciolacu în menţinerea cotei de TVA şi a cotelor mici la alimente, medicamente, energie şi cărţi!”, au transmis reprezentanții  Partidului Socialiștilor Europeni (PES) într-o postare pe Twitter.

Guvernul condus de Marcel Ciolacu și-a asumat răspunderea pe proiectul privind măsurile fiscal-bugetare, miercuri, într-o ședință comună a Camerei Deputaților și Senatului.

Premierul Marcel Ciolacu a lansat, în cadrul ședinței pentru asumarea…

Citeşte mai mult

Prev Post

Campioanele de la FOTE se antrenează de la ora cinci dimineața

Next Post

Cutremur de 4,2 grade pe scara Richter lângă Vezuviu, cel mai mare din ultimii 40 de ani

post-bars

Leave a Comment