Gigi Becali a comentat despre cazul Dumitru Buzatu, fost lider PSD
September 26, 2023

Gigi Becali a comentat despre cazul Dumitru Buzatu, fost lider PSD

By
  • 31
  • 0

Patronul FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre cazul de corupție în care e implicat Dumitru Buzatu, cel care era președintele PSD Vaslui și care a fost prins cu o mită de 1.25 milioane de lei.

Dumitru Buzatu era unul dintre cei mai vechi lideri PSD și șeful Consiliului Județean Vaslui. El a fost prin în flagrant de DNA Iași cu mită, banii fiind dați, din câte se pare, pentru continuarea drumului strategic Bârlad – Laza – Codăești.

Valoarea construcției drumului respectiv era de peste 222.000.000 lei.

Gigi Becali a comentat despre cazul Dumitru Buzatu! Omul de afaceri, mesaj dur: „Știți ce m-a deranjat mai mult decât mita?”

Pentru colegii de la ProSport, omul de afaceri Gigi Becali a vorbit despre acest caz: „Știți ce m-a deranjat mai mult decât mita? Nevasta senator, eu președinte, fata deputat, ginerele deputat, băiatul nu știu ce, amanta și ea nu știu ce. Nu se poate. Asta m-a deranjat, caracatița asta de rudenie”.

„Eu nu am văzut…

Citeşte mai mult

Prev Post

Ciolacu: „Nu o să accept ca Nehammer să fie ipocrit şi să umilească românii”. Noi detalii despre atacarea unui veto al Austriei la CJUE

Next Post

Frica de șefi îi face pe angajați să mintă mai mult decât de obicei. Care sunt motivele pentru care nu mărturisesc adevărul

post-bars

Leave a Comment