Opoziția se întrece în moțiuni de cenzură. Problema: nimeni nu are semnăturile necesare să o depună
September 25, 2023

Opoziția se întrece în moțiuni de cenzură. Problema: nimeni nu are semnăturile necesare să o depună

By
  • 30
  • 0

Partidele din Opoziție au anunțat nu mai puțin de trei moțiuni de cenzură. Singura colaborare probabilă este între USR și Forța Dreptei, cu șanse minime să se alăture și REPER. Cele trei partide nu întrunesc însă împreună numărul necesar de semnături, ci doar alături de AUR sau UDMR.

FOTO Inquam Photos

După ședința de plen comun din Parlament, în care cabinetul Ciolacu ar urma să își asume răspunderea pe măsurile fiscal-bugetare, Opoziția are la dispoziție trei zile pentru a depune o moțiune de cenzură, pentru a împiedica adoptarea proiectului de lege.

În momentul de față avem anunțate nu mai puțin de trei moțiuni de cenzură. Adică cea anunțată de USR, cea a AUR și cea a REPER.

În timp ce Diana Șoșoacă și George Simion au reușit să colaboreze, deși în spațiul public se atacă constant, pentru a semna moțiunea de cenzură a AUR, semnată și de alți membri neafiliați, USR și REPER și-au anunțat…

Citeşte mai mult

Prev Post

Supraaglomerare la aeroporturi. Aeroportul Internațional Atlanta Hartsfield-Jackson a avut 94 de milioane de călători anul trecut

Next Post

Rusia încearcă să schimbe identitatea a peste un milion de copii din teritoriile ocupate din Ucraina

post-bars

Leave a Comment