UDMR ține în șah Opoziția. Kelemen: Când semnez o moțiune de cenzură, intenția mea e să nu fac balet politic
September 22, 2023

UDMR ține în șah Opoziția. Kelemen: Când semnez o moțiune de cenzură, intenția mea e să nu fac balet politic

By
  • 32
  • 0

Șeful UDMR, Kelemen Hunor, susține că încă așteaptă răspunsul Guvernului privind problemele ridicate de Uniune pe tema proiectului de lege privind măsurile fiscal-bugetare. De asemenea, liderul UDMR susține că nu va semna o moțiune de cenzură, doar pentru a arăta că fac opoziție.

Kelemen Hunor, președintele UDMR FOTO Facebook UDMR

Noi nu am discutat în acest moment de partea și mai importantă din perspectiva noastră, autoritățile locale și centrale și în primul rând autoritățile locale, cum sunt lovite de această asumare, de acest proiect de lege. Acolo noi am propus să solicităm Guvernului schimbări importante față de proiectul inițial, cum am propus și la fiscalitate, de exemplu, taxa pe proprietățile de mare valoare, de lux, cum spun ei, să se întoarcă la autoritățile locale, nu la bugetul național, pentru că taxa pe proprietate este de fapt un venit important la autoritățile locale. Deci încă suntem în…

Citeşte mai mult

Prev Post

Cum se văd în rândul militarilor și experților din Ucraina schimbările de la vârful Ministerului Apărării: „Toți au auzit de prețurile exagerate la produsele cumpărate de Armată”

Next Post

FCSB, remiză cu Hermannstadt, 2-2, ce spune Elias Charalambous

post-bars

Leave a Comment