ULTIMA ORĂ! Armata a găsit o altă dronă prăbușită pe teritoriul României: „Fragmente dintr-o dronă similară celor folosite de armata rusă”
September 9, 2023

ULTIMA ORĂ! Armata a găsit o altă dronă prăbușită pe teritoriul României: „Fragmente dintr-o dronă similară celor folosite de armata rusă”

By
  • 48
  • 0

Militari din Forțele Navale Române au descoperit sâmbătă fragmente noi dintr-o altă dronă prăbușită pe teritoriul României.

Militari româniFoto: MApN

Sâmbătă, 9 septembrie, militari din Forțele Navale Române, dislocați pentru misiuni de cercetare în zona localității Plauru, județul Tulcea, au executat activități de căutare în aria de responsabilitate, ca urmare a primirii unor informații de la autoritățile locale, transmise prin comenduirea garnizoanei Tulcea, cu privire la posibila existență a unor elemente de dronă la aproximativ 2,5 kilometri sud-est de localitatea Plauru, potrivit unui comunicat de presă transmis de MApN.

  • „În urma executării cercetării în teren, au fost descoperite fragmente dintr-o dronă similară celor folosite de armata rusă. Zona a fost securizată de militari, iar elementele descoperite vor fi ridicate pentru analiză și expertizare tehnică”, transmite MApN.

Ministerul Apărării Naționale condamnă…

Citeşte mai mult

Prev Post

Care au fost cele mai scumpe deplasări ale aleșilor în prima sesiune parlamentară

Next Post

Marcel Ciolacu, după descoperirea de noi fragmenete de dronă: „Salut soldaritatea aliaților noștri din NATO”

post-bars

Leave a Comment