Amazon vrea să intre pe piața mașinilor autonome
September 8, 2023

Amazon vrea să intre pe piața mașinilor autonome

By
  • 20
  • 0

  • Amazon și BMW au început colaborarea în domeniul automobilelor autonome.
  • BMW începe un nou parteneriat cu Amazon Web Services și își va construi sistemele de conducere semi-autonomă folosind tehnologia cloud computing de la Amazon.
  • Mașinile Tesla au acumulat aproximativ 800 de milioane de km cu conducerea autonomă potrivit directorului executiv Elon Musk.

Amazon și BMW au început colaborarea în domeniul automobilelor autonome. Parteneriatul amenință poziția pe piață a producătorului Tesla, care se laudă totuși cu mai mulți ani în dezvoltarea mașinilor care se conduc singure.

BMW începe un nou parteneriat cu Amazon Web Services și își va construi sistemele de conducere semi-autonomă folosind tehnologia cloud computing de la Amazon. BMW va profita de inteligența artificială generativă a AWS, de internetul obiectelor, de învățarea automată și de stocarea datelor pentru a ajuta la stimularea eforturilor sale de automatizare în curs.

Sistemul avansat de…

Citeşte mai mult

Prev Post

România, la Campionatul European pe echipe la tenis de masă

Next Post

AEP a dispus un control la partidul AUR. Se verifică modul de obținere a veniturilor și cheltuielile

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0