Suspendat fără să fie prins dopat, un jucător de top din ATP s-a retras la doar 24 de ani
August 26, 2023

Suspendat fără să fie prins dopat, un jucător de top din ATP s-a retras la doar 24 de ani

By
  • 44
  • 0

Mikael Ymer, jucător aflat în prezent pe locul 80 în ierarhia ATP (cel mai sus a fost pe 50), și-a anunțat retragerea din tenis la doar 24 de ani.

Mikael YmerFoto: Kin Cheung / AP / Profimedia

Mikael Ymer s-a retras din tenis la doar 24 de ani

Cu toate că nu a fost folosit și nici nu a fost acuzat că ar fi folosit substanțe interzise, suedezul a fost sancționat cu 18 luni de suspendare pentru că a ratat trei teste antidoping (22 aprilie, 10 august 2021 și 7 noiembrie 2021) în decurs de un an de zile (vorbim despre o încălcare a regulilor doping).

La scurt timp după acest anunț, Ymer a luat o decizie drastică și a anunțat pe rețelele de socializare că se retrage din tenis.

„Salut, băieți, am decis să mă retrag din tenisul profesionist. Vă mulțumesc tuturor pentru amintirile minunate! Ce călătorie a fost! Le doresc tuturor vechilor mei colegi să meargă mai departe în competiție” – Mikael Ymer pe X (fost Twitter).

Citeşte mai mult

Prev Post

Iohannis, scrisoare trimisă lui Zelenski, de Ziua Independenței Ucrainei. Palatul Cotroceni va fi iluminat în culorile drapelului ucrainean

Next Post

Adrian Mititelu, discurs INCENDIAR după eșecul umilitor cu Rapid

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0