Adevărata fiică a fostului arbitru Dan Lăzărescu rupe tăcerea, după filmările cu fata care apare alături de șoferul drogat Vlad Pascu: ”Ne face rău”
August 26, 2023

Adevărata fiică a fostului arbitru Dan Lăzărescu rupe tăcerea, după filmările cu fata care apare alături de șoferul drogat Vlad Pascu: ”Ne face rău”

By
  • 46
  • 0

Fiica lui Dan Lăzărescu se dezice de comportamentul Rebecăi, tânăra care apare alături de Vlad Pascu în filmări postate pe rețele de socializare, în care cei doi vorbesc despre substanțe stupefiante. Andreea Maria spune că Rebeca este fiica ultimei soții a tatălui său și că nu vrea ca numele lui să fie asociat cu ”droguri și alte nenorociri”. Mai mult, dintr-o pură coincidență, fiica lui Dan Lăzărescu și Rebeca poartă același nume de familie.

Numele fostului arbitru Dan Lăzărescu a fost asociat cu Rebeca Lăzărescu, tânăra care apare în filmulețe pe rețelele de socializare alături de șoferul drogat Vlad Pascu, arestat pentru că a omorât doi tineri cu mașina, în stațiunea 2 Mai.

În filmulețe, Rebeca și Vlad Pascu vorbesc fără perdea despre substanțe interzise, râd haotic și au un comportament neobișnuit.

Singura fiică a lui Dan Lăzărescu, Andreea Maria, a vorbit, pentru Cancan, despre tânăra care i-ar fi soră….

Citeşte mai mult

Prev Post

Trei femei au sesizat poliția, în decurs de nici trei ore, că au fost agresate sexual în liftul blocului, în Sectorul 6 / Un bărbat a fost reținut

Next Post

Iohannis, scrisoare trimisă lui Zelenski, de Ziua Independenței Ucrainei. Palatul Cotroceni va fi iluminat în culorile drapelului ucrainean

post-bars

Leave a Comment