Marcel Ciolacu vrea sa impoziteze companiile fără profit. Cu cât ar trebui să contribuie acestea la buget? ciolacu
August 24, 2023

Marcel Ciolacu vrea sa impoziteze companiile fără profit. Cu cât ar trebui să contribuie acestea la buget? ciolacu

By
  • 44
  • 0

  • Marcel Ciolacu ar vrea să impoziteze cu 1% pe cifra de afaceri multinaţionalele care au marje mici de profit pentru filialele din România şi au afaceri mai mari de 50 mil.
  • ZF: S-ar putea ajunge la un acord de o taxă de 0,5% pe cifra de afaceri a companiilor multinaţionale, cu afaceri mai mari de 100 mil. euro, în cazul în care cei 16% impozit pe profit înseamnă mai puţin decât 0,5% din cifra de afaceri.
  • Primele locuri din clasamentul celor mai mari jucători din economie sunt companii care vin din petrol, industria auto şi retail alimentar.

Premierul Marcel Ciolacu ar vrea să impoziteze companiile care nu declară profit în România. Ziarul Financiar a calculat cât ar plăti unele dintre cele mai mari afaceri din România cu profit mic sau cu pierderi.

Marcel Ciolacu, premierul României şi preşedintele PSD, ar vrea să impoziteze cu 1% pe cifra de afaceri multinaţionalele care au marje mici de profit pentru filialele din România şi au afaceri mai mari de 50 mil….

Citeşte mai mult

Prev Post

„Cred că cei din grupul Wagner trebuie să-și facă griji și pentru propriile lor vieți”. Evgheni Prigojin a murit. Ce știm până acum, ce ar putea urma

Next Post

Ciolacu, mesaj pentru Predoiu în cazul 2 Mai: Are mână liberă să facă curăţenie de sus până jos. Ce spune despre drugteste

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0