Tragedie în fotbalul din România. Un sportiv de doar 19 ani a murit într-un accident rutier
August 22, 2023

Tragedie în fotbalul din România. Un sportiv de doar 19 ani a murit într-un accident rutier

By
  • 21
  • 0

Fotbalistul Darius Sârbu, în vârstă de doar 19 ani, a încetat din viață după ce a fost implicat într-un accident rutier.

Sportivul, legitimat la ACS Petrosport, se afla într-un autoturism care s-a lovit de un stâlp. Mașina a luat foc și se pare că tânărul fotbalist a fost ars de viu.

Accidentul s-a produs duminică, pe strada Mihai Bravu din Ploiești. În mașină se aflau trei persoane, doar una dintre ele supraviețuind, notează ProSport.

Conform informațiilor preliminare, șoferul în vârstă de 18 ani ar fi intrat în coliziune cu un stâlp, iar ulterior mașina a luat foc din cauza impactului. Cele două persoane decedate au încercat să părăsească vehiculul, dar din nefericire au fost victimile unui incendiu, pierzându-și viețile în circumstanțe tragice.

„Echipajele medicale au constatat decesul conducătorului auto în vârstă de 18 ani și a unui pasager în vârstă de 19 ani. Al treilea pasager, tot cu vârsta de 18 ani, a fost…

Citeşte mai mult

Prev Post

Champions League: Glasgow Rangers vs PSV Eindhoven – Olandezii, gata de revanşă

Next Post

AUR, criticat că ar prelua datele personale ale utilizatorilor noii aplicații. Cum răspunde Alianța

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0