Primarul unei stațiuni din Europa denunță practicile „odioase” ale restaurantelor: Consumația minimă a ajuns la 5.000 de euro pentru o masă
Deși stațiunea Saint-Tropez este recunoscută ca fiind una dintre cele mai exclusiviste din Europa, primarul localității denunță practici „odioase” ale restaurantelor după ce acestea au ajuns să ceară o consumație minimă de peste 5.000 de euro pentru rezervarea unei mese, relatează ziarul local Nice Matin, citat de Business Insider.
Brooklyn Beckham si sotia sa Nicola Peltz la un restaurant din Saint-TropezFoto: EliottPress / The Mega Agency / Profimedia Images
Nice Matin notează că, în funcție de restaurant, consumația minimă cerută poate ajunge la 1.500 de euro de persoană și peste 5.000 de euro pentru o masă.
„Este simplu, la rezervare ți se spune clar: ’avem o masă la 5.000 de euro, OK pentru tine?’. Dacă nu, ei bine, nu mai există altă masă”, a declarat o persoană care s-a lovit de această situație.
Mai multe persoane familiare cu situația au declarat că această „tehnică” a început să îi deranjeze chiar și pe cei…